در حال بارگذاری ...
جمعه 21 دی 1403
nus.ac.ir

سرپرست دانشگاه فنی و حرفه ای استان سمنان خبر داد:
موافقت وزارت علوم با تاسیس 10 رشته در دانشگاه فنی و حرفه ای استان سمنان


به گزارش روابط عمومی دانشگاه فنی و حرفه ای استان سمنان ، سرپرست دانشگاه فنی و حرفه ای استان سمنان گفت: شورای گسترش آموزش عالی وزارت علوم تحقیقات و فناوری، با تاسیس 10 رشته برای سال تحصیلی ۱۴۰۰ - ۱۳۹۹ موافقت کرد.
جناب آقای دکتر رضا نقدی با اشاره به اینکه در مقطع کارشناسی پیوسته، رشته طراحی لباس برای اولین بار در دانشگاه فنی و حرفه ای استان سمنان اخذ شد، گفت: این دانشگاه از مهرماه ماه در 10 رشته جدید متناسب با بازار کار در مقطع کاردانی و کارشناسی دانشجو جذب می‌کند.
وی با اشاره به جذب 65 درصدی فارغ التحصیلان دانشگاه فنی و حرفه ای در بازار کار خاطرنشان کرد: این دانشگاه یکی از مراکز آموزشی و مهارتی است که نقش مهمی در حوزه اشتغال و کارآفرینی دارد.
سرپرست دانشگاه فنی و حرفه ای استان سمنان افزود: دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان سمنان در حال حاضر با داشتن بیش از 4 هزار دانشجو و 4 دانشکده در شهرستان‌های سمنان، شاهرود و امیرآباد دامغان با هدف تربیت نیروی انسانی متخصص، کارآفرین و متناسب با فرصت‌های جدید شغلی برای پاسخگویی به نیازهای بازار کار در حوزه‌های مهارتی و تکنولوژی و همچنین افزایش اشتغال مولد و کاهش بیکاری، رسالت و ماموریت خود را دنبال می‌کند.


مقطع کارشناسی پیوسته رشته طراحی لباس برای اولین بار در دانشگاه فنی و حرفه ای استان سمنان اخذ شد


دکتر رضا نقدی با عنوان این مطلب که رشته های جدید این دانشگاه عبارت است از انرژی تجدیدپذیر خورشیدی، تبرید، گرافیک، تربیت بدنی، معماری، هنرهای تجسمی-نقاشی، تولید و بهره برداری گیاهان دارویی و معطر در مقطع کاردانی است، تصریح کرد: کارشناسی مهندسی مکانیک خودرو و حسابداری بصورت ناپیوسته و طراحی لباس بصورت پیوسته نیز تصویب شده است.
وی افزود: با اضافه شدن این 10 رشته به سبد آموزشی این دانشگاه، تعداد رشته‌های این دانشگاه به 58 رسیده است.
سرپرست دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان سمنان با بیان اینکه در سال تحصیلی جاری ۱۴۰۰-۱۳۹۹ در این رشته‌ها دانشجو می‌پذیریم، تصریح کرد: رشته‌های جدید با توجه به سند آمایش استان، چشم انداز ۵ ساله و صنایع موجود ایجاد شده است.
دکتر نقدی گفت: این دانشگاه تلاش می‌کند از طریق تربیت تکنسین‌ها و مهندسان ماهر، شایسته و کارآفرین و نیز تعامل با مراکز صنعتی و بخش‌های دولتی و خصوصی، زمینه‌های لازم را برای کسب مهارت، ایجاد اشتغال و کارآفرینی برای جوانان سرافراز میهن اسلامی فراهم کند.
وی با اشاره به اهمیت تربیت نیروی ماهر و آماده کار در دانشگاه ها، تصریح کرد: خود اشتغالی، کارآفرینی و کمک به بهره وری نیروی کار، هدف اصلی دانشگاه فنی و حرفه‌ای است.
سرپرست دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان سمنان تاکید کرد: آموزش‌های مهارتی نقش مهمی در دسترسی دانش آموختگان به اشتغال و درآمد پایدار دارد و از همین رو این موضوع باید مورد توجه ویژه قرار گیرد.
دکتر نقدی تصریح کرد: نیاز امروز جامعه به تربیت افراد در دوره کاردانی است و این مهم به همت این دانشگاه شتاب بیشتری خواهد گرفت تا بتوان علاوه بر تربیت دانشجو، متخصص مورد نیاز جامعه را نیز با علم و فنون روز تربیت و وارد بازار کار کرد.