کسب رتبه برتر و مقام اول دانشجوی دانشکده فنی و حرفه ای دختران شاهرود در جشنواره فرهنگی هنری ققنوس استان سمنان
دانشجوی دانشکده فنی و حرفه ای دختران شاهرود در جشنواره فرهنگی هنری ققنوس استان سمنان رتبه برتر و مقام اول این جشنواره را کسب کرد
به گزارش روابط عمومی دانشگاه فنی و حرفه ای استان سمنان، نفیسه سرکاری دانشجوی مقطع کارشناسی رشته کامپیوتر دانشکده فنی و حرفه ای دختران شاهرود رتبه برتر و مقام اول رشته خوشنویسی جشنواره فرهنگی هنری ققنوس استان سمنان رابه دست آورد .
جشنواره فرهنگی و هنری ققنوس استان سمنان با هدف شناسایی استعدادهای هنری دانشجویان و حمایت از آنان در عرصه هنر برگزار شد و ۸۰ نفر از دانشجویان استان سمنان در آن حضور داشتند.
از ۷۰۰ اثر رسیده به دبیرخانه جشنواره ۵۴۱ اثر پذیرفته و جوایز به خالقان ۴۷ اثر در بخش هنرهای نمایشی ، ادبیات و شعر ، هنرهای آوایی ، هنرهای تجسمی و فیلم و انیمیشن اهدا شد.
برگزیدگان این جشنواره به مرحله کشوری که پایان امسال برگزار می شود ، راه یافتند.
توکلی مدیر هنری سازمان بسیج دانشجویی کشور در مراسم اختتامیه که با رعایت کامل دستورالعملهای بهداشتی در دانشگاه دامغان برگزار شد ، گفت: تاکنون ۸ هزار دانشجو در رشتههای مختلف هنری در ۵ جشنواره ققنوس برگزیده شده اند و دورههای توانمند سازی برای این دانشجویان برگزار شده است.
نفیسه سرکاری دانشجوی دانشکده فنی و حرفه ای دختران شاهرود و رتبه اول بخش خوشنویسی جشنواره ققنوس در گفتگو با روابط عمومی دانشگاه فنی و حرفه ای استان سمنان گفت:
از چه طریقی در مسیر موفقیت قرار گرفته اید؟
من هنر خوشنویسی رو از دوران ابتدایی آغاز کرده و از آن زمان تا به اکنون دست از آموختن بر نداشته ام و برای آموختن خوشنویسی در هیچ کلاس آموزشی شرکت نکرده ام.و تنها با دقت به دیوار نویسی ها – خطوط کتابها و مشاهده ی آثار هنرمندان و الگو برداری از این آثار موفق یه کسب این مهارت شدم.
مشکلات تا چه میزان می توانند در عدم رسیدن به موفقیت ها، نقش داشته باشند؟
گاهی در راه رسیدن به هدفم دچار یاس و دلزدگی میشدم اما رویای رسیدن به موفقیت مرا محکمتر از پیش برای تلاش بیشتر سوق میداد.
تحصیل در دانشگاه فنی و حرفه ای را چگونه ارزیابی می کنید؟
من در دانشکده فنی و حرفه ای دختران شاهرود تحصیل میکنم و به جرات میتوانم بگویم که این دانشگاه یکی از بهترین مراکز آموزشی است چرا که هدف این دانشگاه پرورش دانشجویانی کاربلد و تواناست که پس از پایان تحصیل کوله باری از دانش کار آمد به همراه خواهند داشت.
اهداف دانشگاه فنی و حرفه ای ؟
کشف استعدادها و مهارتهای دانشجو از اهداف اصلی این دانشگاه میباشد.
نقش فعالیت های جانبی وفعالیت های دانشجویی تان چه میزان در موفقیت شما نقش داشته است؟
شاید من تا قبل از ورود به دانشگاه امکان شرکت در جشنواره ها و معرفی هنرم به همگان رو پیدا نمیکردم و موفقیت های حاصله خودم را مدیون دانشگاه فنی و حرفه ای میدونم چرا که با فراهم کردن بستری برای کشف استعداد ها و معرفیشان به عموم مردم راه را برای دستیابی من به اهدافم هموار کرد.
پیشنهادات خود را در هرچه فعال و پررنگ تر کردن نقش دانشجو در جامعه بفرمائید؟
پیشنهاد من به دانشجویان و فراگیران علم اینست که علم آموختن را آنگونه در پیش بگیرند که در پایان به فردی با بار علمی فراوان و خبره مبدل شوند .جامعه این روزهای ما تشنه ی دانش آموختگانیست که میتوانند گره گشا باشند وگرنه مدارک دانشگاهی بدون بار علمی ارزشی ندارد.
سخن پایانی؟
من به این باور رسیده ام که <آدمی ساخته افکار خویش است > شاید کمی زمان ببرد اما در نهایت تحقق میابد.