در حال بارگذاری ...
شنبه 22 دی 1403
nus.ac.ir

رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای استان سمنان : رسالت دانشگاه فنی و حرفه ای تبدیل مهارت آموزی به گفتمان ملی است.

 

رسالت دانشگاه فنی و حرفه ای ای تبدیل مهارت آموزی به گفتمان ملی و تبدیل فرهنگ مدرک گرایی به مهارت آموزی است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه فنی حرفه ای استان سمنان ،آیین نکوداشت هفته ملی مهارت با عنوان کارآفرینی، آموزش های فنی و حرفه ای ، نقش خیرین در توسعه آموزش های مهارتی به میزبانی دانشگاه فنی حرفه ای استان سمنان با حضور حضرت حجت الاسلام و المسلمین بنیان جوادی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه فنی و حرفه ای ، دکتر یعقوب دادگر مدیرکل پژوهش و فناوری دانشگاه فنی و حرفه ای ، دکتر اسماعیل غنیان مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان سمنان، دکتر رضا نقدی رییس دانشگاه فنی و حرفه ای استان سمنان و جمعی از خیرین کشوری برگزار شد.

در ابتدای این این جلسه دکتر رضا نقدی  رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای استان سمنان ضمن عرض خیر مقدم ، هفته ملی مهارت، دهه ولایت و امامت و  عید سعید غدیر خم را تبریک گفت .

ایشان بر اهمیت مهارت آموزی و نقش کلیدی مهارت آموزی در اشتغال اشاره داشتند و عنوان کردند در این وبینار تصمیم داریم با توجه به سخنرانی مهمانان ارجمند محترم در  مهارت آموزی، اشتغال و کارآفرینی آسیب شناسی  داشته باشیم و نتیجه بگیریم که دانشگاه فنی و حرفه ای چگونه می تواند در موضوع اشتغال و مهارت آموزی نقشی کلیدی داشته باشد.

وی بیان داشت :  مهارت آموزی تا تبدیل به گفتمان ملی نشود، راه به جایی نخواهد برد و وظیفه همه ما که توفیق خدمت در حوره مهارت آموزی را داریم تبدیل مهار آموزی به گفتمان ملی است و  این مهم باید در همه ارگان های مربوط اعم از دانشگاه فنی و حرفه ای، دانشگاه علمی و کاربردی،وزارت علوم، وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و سایر نهاد ها و ارگان های مختلف در سر لوحه کارها قرار گیرد.

رضا نقدی شروع  گفتمان ملی مهارت آموزی را  از دبستان و سپس دبیرستان ها  دانست و گفت :  باید دانش آموزان را به سوی مهارت آموزی و مشاغل فنی و حرفه ای سوق دهیم.

رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای استان سمنان افزود : در کشورهای توسعه یافته پنجاه درصد از دانش آموختگان جذب دانشگاه های مهارتی می شوند. در صورتی که در کشور ما هم اکنون این رقم سیزده درصد می باشد که باید در جهت افزایش این درصد فرهنگ سازی گسترده در سطح جامعه صورت پذیرد .

نقدی گفت : در دانشگاه فنی و حرفه ای شصت و چهار درصد از فارغ التحصیلان به دلایل تحصیل در هنرستان  و کاردانش ، فنی بودن اساتید، برگزاری هفتاد درصدی کلاس های آموزشی در کارگاه ها و آزمایشگاه ها و توقع پایین و روحیه کارآفرینی فارغ التحصیلان  جذب بازار کار می شوند که  این نقطه قوت دانشگاه فنی و حرفه ای است.