در حال بارگذاری ...
چهارشنبه 17 اردیبهشت 1404

برگزاری نشست هم‌اندیشی اساتید با موضوع «شاخص‌های معلمی از نگاه قرآن و روایات» در دانشگاه ملی مهارت استان سمنان

به مناسبت گرامیداشت مقام معلم، نشست هم‌اندیشی اساتید با عنوان «شاخص‌های معلمی از نگاه قرآن و روایات» با حضور حضرت حجت‌الاسلام‌والمسلمین مطیعی، نماینده محترم ولی‌فقیه در استان و امام‌جمعه سمنان و دکتر محمد بنائیان سفید رئیس کمیته سبک زندگی در حکمرانی اسلامی سازمان بسیج اساتید کشور در سالن جلسات دانشگاه ملی مهارت استان سمنان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه ملی مهارت استان سمنان، در ابتدای این مراسم رئیس دانشگاه ملی مهارت استان سمنان، ضمن خیرمقدم به میهمانان، اساتید و شرکت‌کنندگان در این نشست، از حضور ارزشمند نماینده محترم ولی‌فقیه در استان قدردانی کرد و با تبریک فرارسیدن هفته معلم، اظهار داشت :  این هفته، فرصت شایسته‌ای است برای پاسداشت زحمات بی‌دریغ معلمان و اساتید فرهیخته‌ای که با عشق و تعهد در مسیر تعلیم و تربیت گام برمی‌دارند.
وی در ادامه با تشریح رسالت دانشگاه ملی مهارت افزود: این دانشگاه با رویکردی نوین، مأموریت دارد نیروی انسانی متخصص، مهارت‌محور و متعهد را برای پاسخ‌گویی به نیازهای بازار کار و تحولات اقتصادی کشور تربیت کند. ما در پی آن هستیم تا پیوند میان دانش نظری و مهارت عملی را تقویت کنیم و آموزش را به سمت حل مسائل واقعی جامعه سوق دهیم.
علیرضا عزالدین هفته معلم را فرصتی ارزشمند برای تکریم جایگاه رفیع معلمان و اساتید دانست و اظهار داشت : مقام معلم، تجلی علم، معرفت، اخلاق و ایثار است. معلم، نه‌تنها تعلیم‌دهنده علوم، بلکه مربی اندیشه و سازنده شخصیت نسل آینده است.
در ادامه این نشست، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ملی مهارت استان سمنان با استناد به حدیث نورانی پیامبر اکرم (ص): «العلم نورٌ یقذفه الله فی قلب من یشاء»، علم را نوری الهی دانست که خداوند متعال در دل انسان‌های شایسته قرار می‌دهد.
حجت‌الاسلام‌والمسلمین سید مهدی طهماسبی همچنین به حدیث مشهور پیامبر اسلام اشاره کردند که فرمودند: « إذا ماتَ الإنسانُ انقَطَعَ عَمَلُهُ إلاّ مِن ثَلاثٍ إلاّ مِن صَدَقَةٍ جاریَةٍ أو عِلمٍ یُنتَفَعُ بِهِ أو وَلَدٍ صالِحٍ یَدعُو لَهُ »؛ علمی که پس از مرگ نیز برای دیگران مفید باشد، یکی از باقیات‌الصالحات انسان است.
وی با تأکید بر فرمایش مقام معظم رهبری مبنی بر این‌که «معلمی شغل انبیاست»، تصریح کرد: این جمله نشان می‌دهد که رسالت معلم تنها در آموزش خلاصه نمی‌شود، بلکه تعلیم همراه با تزکیه و هدایت انسان‌ها به‌سوی بندگی خداوند ازجمله وظایف اصلی معلمان است.